Нашата компанија не е производител, овластен дистрибутер или овластен претставник на брендот ACE / ACE Controls во Македонија. Приватните трговски марки и броеви на написи прикажани на оваа веб-локација се сопственост на нивните соодветни сопственици.

ACE / ACE Controls

Продавам кој било производ од каталогот ACE / ACE Controls по поволни цени

  • Safety shock absorbers ,
  • Profile shock absorbers TUBUS ,
  • Damping plates SLAB ,
  • DVC-32 Hydraulic Velocity / Flow Controller
Артикал
Опис
Цена
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
S45
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
4847.5 MKD
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
OA5
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
S64
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената

Веб-страницата содржи само дел од каталошките артикли ACE / ACE Controls.

Ако не сте го нашле артикал што ви треба, испратете барање на пошта [email protected] и ние секако ќе ви испратиме комерцијален предлог.

За производител

За компанијата

ACE Controls е добро познат во светот како лидер во технологијата за индустриска амортизација. Заедно со сигурна локална поддршка и дистрибуција низ целиот свет, не само што порасна дистрибуцијата, туку и обезбедувањето мрежа која е способна да ги дизајнира и поддржи сите можни индустриски области. Со над 120 дистрибутери лоцирани во над 45 различни земји, производство на три континенти и страст за иновации и развој.

Меѓународниот тим на ACE Controls е составен од целосно обучени, високо почитувани локални дистрибутери, од кои секој им служи на локалните клиенти. Тим од високи инженери и меѓународни дизајнери работат на полето на консултации и прилагодување на опремата за секое специфично барање на клиентите. Меѓународната поддршка е зајакната со повеќејазичен персонал, високо ниво на услуга и способност брзо да се одговори на најтешките технички прашања во врска со ACE амортизерите, пружините и амортизерите.

Над 40-годишното искуство на ace controls inc во дизајнирање и производство на најиновативни производи, како и успешната соработка со некои од најпрестижните инженерски институции и универзитети, овозможи да се развијат сеопфатни програми за симулација на шок и пролет.

ace controls inc првпат беше претставен на пазарот за линеарно забавување со своите индустриски амортизери, а многу други дополнителни производи сега се добро познати кои се специјално дизајнирани да апсорбираат удари, контрола на брзината или дури и подигање на товарот.

Стандардни ACE индустриски амортизери: од мали M6 навој до единици кои можат да издржат 126500 NM по циклус. Сите забавувачи се дизајнирани за специфични услови. Системите за итни случаи се за оние машини кои никогаш не ве изневеруваат, но имаат навика да работат кога најмалку сакате. Производите за контрола на брзината ACE можат прецизно да ја контролираат брзината на вашата опрема, да ја добијат оптималната брзина на сечење или прецизно да ја контролираат положбата.

Пружините за гас ACE се дизајнирани да ви дадат можност да ја подигате, спуштате или балансирате опремата за да одговара на вашите индивидуални барања. Хидрауличните сопирачки обезбедуваат сигурна контрола за движење на товари од сите големини. Покрај тоа, компанијата нуди многу, многу други производи за различни намени.

ace controls inc исто така разви низа едноставни еластомерни амортизери кои можат да се користат речиси секаде каде што е потребна едноставна и ефикасна заштита од амортизација.

Производи на компаниjата

Safety shock absorbers

Safety shock absorbers

Profile shock absorbers TUBUS

Profile shock absorbers TUBUS

Damping plates SLAB

Damping plates SLAB

DVC-32 Hydraulic Velocity / Flow Controller

Овде можете да купите производи од други брендови