Нашата компанија не е производител, овластен дистрибутер или овластен претставник на брендот Baumer во Македонија. Приватните трговски марки и броеви на написи прикажани на оваа веб-локација се сопственост на нивните соодветни сопственици.

Baumer

Продавам кој било производ од каталогот Baumer по поволни цени

Артикал
Опис
Цена
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената

Веб-страницата содржи само дел од каталошките артикли Baumer.

Ако не сте го нашле артикал што ви треба, испратете барање на пошта info@famaga.mk и ние секако ќе ви испратиме комерцијален предлог.

За производител

За компанијата

Групацијата Баумер е еден од светските лидери во производството на сензори, технологии за сензори за различни индустрии. Фирмата е основана во 1952 година. Отпрвин, ова беа иновативните случувања на инженерот Херберт Баумер, кој ја основаше Баумер Електрик. Во 1964 г. Хелмут Виц го презеде управувањето со компанијата. Како претприемач кој размислува напред, тој уште од самиот почеток го сфати ветувањето за сензорска технологија, која и овозможи на компанијата брзо да го освои глобалниот пазар. Па дури и денес, неговата стратегија е таа што ги објаснува добро познатите вредности и успехот на Баумер. Денес Баумер е компанија чија корпоративна филозофија се заснова на иновации и технолошки напредок, одржливост и доверливост.

Во 2007 година, управувањето со компанијата беше предадено на следната генерација на семејството Виц. Стратегијата на компанијата е обележана со брз развој и раст, интернационализација и униформни стандарди ширум светот. Покрај тоа, оригиналните принципи на Баумер за квалитет, прецизност и иновативен дух остануваат во првите редови.

Денес, Баумер е претставен со подружници и производствени единици ширум светот. Фирмата има над 2.500 вработени ширум светот, во 36 подружници и 18 земји. Клиентите на Баумер се главно мали, високо специјализирани погони и инженерски компании, но и големи индустриски компании и групи компании кои работат на глобално ниво. Главната движечка сила на компанијата е иновативноста: подобра, попрецизна, посигурна. Баумер нуди решенија кои ги исполнуваат највисоките технолошки стандарди и се применливи дури и во особено опасни средини.

Целта на компанијата е секогаш да биде чекор понапред за побрзо да ги задоволи потребите на пазарот, поради што Баумер постојано ја проширува својата палета на производи. Невообичаено широкиот асортиман на производи на Баумер се состои од пет главни области: контрола на движење, технологија на сензори, визуелизација на процеси, инструментација и системи за влакно.

Баумер произведува:

1. Откривање присуство (индуктивни, фотоелектрични, суперсонични, капацитивни, магнетни сензори, прецизни механички прекинувачи) Baumer PR Bild Visiline

2. Мерење на растојание (линеарни енкодери без лежишта, шифри за напон на кабел)

3. Сензори за ротирачки агол, енкодери (апсолутни, инкрементални енкодери, енкодери за тешка работа, сензори за навалување итн.)

4. Препознавање, обработка на слики (технички камери, сензори за вид, компоненти на системот, софтвер и стартни пакети)

5. Инструментирање на процеси (сензори за мерење на ниво, температура, притисок, спроводливост, напон и сл.)

6. Додатоци и материјали

Баумер им нуди на клиентите извонреден квалитет и најсовремена технологија. Областите на примена на производите на Баумер се доста широки: роботика, графичка опрема, машини за пакување, текстилни машини, машински алати, медицинска и лабораториска технологија, индустрија за полупроводници, градежништво, прехранбена индустрија, опрема за лифтови, челична индустрија, хемиска индустрија, обновливи извори на енергија, ветер турбини, транспорт и логистика, кранови и опрема за кревање тешки товари, камиони и многу други.

Овде можете да купите производи од други брендови

Географија на нашите испораки на производи Baumer