Нашата компанија не е производител, овластен дистрибутер или овластен претставник на брендот Elettrotec во Македонија. Приватните трговски марки и броеви на написи прикажани на оваа веб-локација се сопственост на нивните соодветни сопственици.

Elettrotec

Продавам кој било производ од каталогот Elettrotec по поволни цени

 • Pressure and level switches ,
 • Vacuum switches and switches ,
 • Temperature switches ,
 • Visual flow indicators ,
 • Flow and pressure switches ,
 • Level control systems ,
 • Level sensors ,
 • Digital indicators
Артикал
Опис
Цена
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената

Веб-страницата содржи само дел од каталошките артикли Elettrotec.

Ако не сте го нашле артикал што ви треба, испратете барање на пошта info@famaga.mk и ние секако ќе ви испратиме комерцијален предлог.

За производител

За компанијата

Компанијата ELETTROTEC е основана во 1977 година во Милано (Северна Италија). Првичната намена на компанијата е производство на опрема за инспекција на течности и гасови кои се користат во индустриското производство. Од 1993 година, брендираните производи добија светско признание во форма на сертификат ISO 9002, а денес се продаваат во повеќе од 200 земји, вклучително и Русија.

Производителот, имајќи своја научна база, нуди соработка во развојот на специјални проекти, проследено со создавање опрема и пуштање во работа. Сите производи се креирани во согласност со правилата и барањата на стандардите за квалитет ISO 9002.

Производите на Elettrotec се потврдени со сертификат за квалитет. Во неговата листа има уреди компатибилни со опрема од секаков тип, намена и моќност. Каталогот содржи контролни уреди кои се користат во сите видови индустрија: автоматизирани (полуавтоматски) хидраулични, пневматски, флуидни или воздушни системи со притисок до 600 бари.

Сензорите за притисок се класифицирани според:

 • типови на излез: ратиометриски, трижичен и двожичен;
 • опсег на работен притисок: 0-10/16/25/40/60/100/160/250/400/600 бари;
 • интелигенција (за автоматизирани системи).
 • Програмабилните (интелигентни) сензори работат во системот според два принципа:
 • Само аларм (аларм, дигитален) се активира;
 • Автоматско исклучување, блокирање или регулирање при високи или ниски податоци.

За да се избегне оштетување на сензорот и повлекување на опремата или нејзините делови од работа, сите производи користат зголемена маргина на безбедност и известување во случај на дефект, а за секој производ е поставен работен век.

Производи на компаниjата

Pressure and level switches

Pressure and level switches

Vacuum switches and switches

Vacuum switches and switches

Temperature switches

Temperature switches

Visual flow indicators

Visual flow indicators

Flow and pressure switches

Flow and pressure switches

Level control systems

Level control systems

Level sensors

Level sensors

Digital indicators

Digital indicators

Spare parts: protective caps, connectors

Spare parts: protective caps, connectors

Овде можете да купите производи од други брендови

Географија на нашите испораки на производи Elettrotec