FSG (Fernsteuergeräte Kurt Oelsch) Our company has Дистрибутер status in Македонија or another country of our presence All our dealerships

Нашата компанија не е производител, овластен дистрибутер или овластен претставник на брендот FSG (Fernsteuergeräte Kurt Oelsch) во Македонија. Приватните трговски марки и броеви на написи прикажани на оваа веб-локација се сопственост на нивните соодветни сопственици.

FSG (Fernsteuergeräte Kurt Oelsch)

Продавам кој било производ од каталогот FSG (Fernsteuergeräte Kurt Oelsch) по поволни цени

  • Encoders ,
  • Rotary potentiometers ,
  • Rotation sensors ,
  • Inclinometers ,
  • Wind sensors ,
  • Converters ,
  • Joysticks ,
  • Electronic pedals
Артикал
Опис
Цена
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената

Веб-страницата содржи само дел од каталошките артикли FSG (Fernsteuergeräte Kurt Oelsch).

Ако не сте го нашле артикал што ви треба, испратете барање на пошта info@famaga.mk и ние секако ќе ви испратиме комерцијален предлог.

За производител

За компанијата

FSG Fernsteuergerate е основана во 1946 година и е со седиште во Берлин. Веќе неколку децении, развојот на висококвалитетни сензори, предаватели на сигнал и други сродни производи е приоритет за специјализацијата на пилот-производството под оваа трговска марка. Компанијата постигна значителен напредок во развојот на технологии за сензори и е главен снабдувач на мерна опрема.

Производи на компаниjата

Encoders

Encoders

Rotary potentiometers

Rotary potentiometers

Rotation sensors

Rotation sensors

Inclinometers

Inclinometers

Wind sensors

Wind sensors

Converters

Converters

Joysticks

Joysticks

Electronic pedals

Electronic pedals

Command controllers

Command controllers

Cable reels

Cable reels

Сензорите на барабанот се користат за праволиниски мерења со мерен кабел или за механички пренос на енергија на растојание. Се користи за контрола на стрели и телескопи на возила за ракување со материјали и така натаму.

Measurement Displays

Measurement Displays

Екраните претпоставуваат аналоген приказ на какви било податоци и резултати од мерење. Во зависност од задачите за укажување, екранот може да биде опремен со соодветна вага, да има лист за вага итн.

Value control relays

Value control relays

Регулаторите се користат за претходно поставување, промена или усовршување на влезните податоци или нивото на сигналот. Обемот на таквите уреди во индустриските механизми, уреди и машини е практично неограничен.

Овде можете да купите производи од други брендови

Географија на нашите испораки на производи FSG (Fernsteuergeräte Kurt Oelsch)