Нашата компанија не е производител, овластен дистрибутер или овластен претставник на брендот Mindman во Македонија. Приватните трговски марки и броеви на написи прикажани на оваа веб-локација се сопственост на нивните соодветни сопственици.

Mindman

Продавам кој било производ од каталогот Mindman по поволни цени

  • Solenoid valves ,
  • Solenoid valves (2 way) ,
  • Auxiliary and mechanical valve ,
  • Air block ,
  • Compressed air dryer ,
  • Standard cylinder ,
  • Compact cylinder ,
  • Miniature cylinder
Артикал
Опис
Цена
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената

Веб-страницата содржи само дел од каталошките артикли Mindman.

Ако не сте го нашле артикал што ви треба, испратете барање на пошта info@famaga.mk и ние секако ќе ви испратиме комерцијален предлог.

За производител

Mindman е основан во 1979 година и се занимава со производство и продажба на различни видови пневматска опрема. Компанијата има 480 вработени. Компанијата ја подобри ефикасноста на инвестициите во производствени капацитети и специјалисти со цел да ги прошири своите производствени капацитети. Ефикасната автоматизирана производна линија и техничката контрола ги намалуваат трошоците за производство, па оттука ги прави производите на производителот конкурентни ширум светот. Нивното добро организирано управување продолжува да го промовира квалитетот на нивните производи и да воспоставува контрола на квалитетот. Во 1999 година, нивниот врвен производ беше сертифициран ISO-9001, што му даде на производот меѓународна квалификација. Во моментов, производите се извезуваат во повеќе од 60 земји низ светот, а главната дестинација ги опфаќа Америка, Јапонија, Европа, Југоисточна Азија, Блискиот Исток и така натаму.

Концептот за управување на компанијата е да продолжиме да го промовираме квалитетот и да ги исполнуваме барањата на нашите клиенти. Сметаат дека е нивна должност строго да го контролираат целиот производствен процес и да понудат сигурни производи на своите клиенти. Со повеќе од две децении акумулирано искуство во оваа област, нивната широка разновидност на производи сега вклучува електромагнетни/воздушни контролни вентили, FRL, пневматски/хидраулични цилиндри, системи за контрола на карпоте, цевки, фитинзи и сите различни видови на хидраулични тела. МЧК-с

Навистина, од автоматско леење и CNC роботска обработка до квалитет на градба и разни инспекции, добро планираните производствени процеси и капацитети се позитивен резултат на нивниот постојан успех. На големиот пазар на пневматски компоненти, компанијата навистина се трансформираше како моќник на квалитетот и иновациите. Клиентите не само што можат да се потпрат на иновациите на компанијата, туку и да уживаат во нивната континуирана иновација.

Mindman е повеќе од среќен да ги поздрави сите барања на клиентите. Целиот тим на компанијата се професионалци кои се во близина за да пружат помош. Клиентите од различни земји ширум светот можат да бидат сигурни дека ќе ја добијат најдобрата услуга.

Производи на компаниjата

Solenoid valves

Solenoid valves

Solenoid valves (2 way)

Solenoid valves (2 way)

Auxiliary and mechanical valve

Auxiliary and mechanical valve

Air block

Air block

Compressed air dryer

Compressed air dryer

Standard cylinder

Standard cylinder

Compact cylinder

Compact cylinder

Miniature cylinder

Miniature cylinder

Round cylinders

Round cylinders

Guide cylinder

Guide cylinder

Tables

Tables

Slewing drive

Slewing drive

Clamping cylinders

Clamping cylinders

Clamping device

Clamping device

Rodless cylinder

Rodless cylinder

Cylinder plug

Cylinder plug

Other auxiliary equipment

Other auxiliary equipment

Hydraulic cylinders

Hydraulic cylinders

Pipe connection

Pipe connection

Овде можете да купите производи од други брендови

Географија на нашите испораки на производи Mindman