Нашата компанија не е производител, овластен дистрибутер или овластен претставник на брендот Murrelektronik во Македонија. Приватните трговски марки и броеви на написи прикажани на оваа веб-локација се сопственост на нивните соодветни сопственици.

Murrelektronik

Продавам кој било производ од каталогот Murrelektronik по поволни цени

 • Junction boxes, cabinets, components ,
 • Interference suppression modules ,
 • Connection modules ,
 • Interfaces ,
 • Passive distribution systems ,
 • Sensor and actuator interface ,
 • Fieldbus modules with degree of protection IP67 ,
 • Cube67 Modular Distributed I / O System
Артикал
Опис
Цена
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената

Веб-страницата содржи само дел од каталошките артикли Murrelektronik.

Ако не сте го нашле артикал што ви треба, испратете барање на пошта info@famaga.mk и ние секако ќе ви испратиме комерцијален предлог.

За производител

За компанијата

Murrelektronik е светски лидер во производството на современи производи во областа на електротехниката и електрониката. Компанијата е основана во 1975 година во Опенвајлер, Германија. Денес зазема водечка позиција на националниот и светскиот пазар. Филозофијата на компанијата лежи во фактот што на клиентите им се нудат производи тестирани во пракса и готови системи за контрола, мерење и следење на опремата, конструкциите и производните линии. Успехот на брендот се заснова на иновативни производи, високо развиен пазар, ориентација кон клиентите, ефикасна логистика и висок квалитет на производите.

Компанијата има над 2.000 вработени кои работат во 40 филијали ширум светот. Тоа се петте главни производствени единици: Опенвајлер (седиште), Столберг (Рудни планини), Лахти (Финска), Стод (Чешка) и Шангај (Кина). Компанијата произведува разновидна палета на производи и им нуди на клиентите добро обмислени решенија за индустриска автоматизација.

Линијата на производи Murrelektronik вклучува:

 • Опрема за разводна табла
 • Додатоци за вградување во контролни ормари
 • Модуларни комуникациски системи со периферни уреди
 • Активни дистрибутивни системи
 • Пасивни дистрибутивни системи
 • Области на примена за производите на Murrelektronik: автомобилска индустрија, машинско инженерство, логистика, храна и пијалоци и други индустрии.

Murr elektronik е компанија која работи на светските пазари, што е посебна причина за разбирање на вредноста на контактите. Повеќе од 2.000 вработени на секој континент се во постојан контакт со нив. Murrelektronik е партнер за решение за вашиот систем: од полето за прекинувачи преку интерфејсот во активен или пасивен режим на теренот. Со широко разновидна палета на производи, компанијата може да им обезбеди на своите клиенти добро дизајнирани решенија кои се дизајнирани да им овозможат на корисниците да ги мерат своите апликации за индустриска автоматизација од еден извор.

Производи на компаниjата

Junction boxes, cabinets, components

Junction boxes, cabinets, components

Interference suppression modules

Interference suppression modules

Connection modules

Connection modules

Interfaces

Interfaces

Passive distribution systems

Passive distribution systems

Sensor and actuator interface

Sensor and actuator interface

Fieldbus modules with degree of protection IP67

Fieldbus modules with degree of protection IP67

Cube67 Modular Distributed I / O System

Cube67 Modular Distributed I / O System

Complex solutions

Complex solutions

Active safety technology products

Active safety technology products

Transformers

Transformers

Power supplies

Power supplies

Овде можете да купите производи од други брендови

Географија на нашите испораки на производи Murrelektronik