Нашата компанија не е производител, овластен дистрибутер или овластен претставник на брендот NORGREN /NORGREN HERION / HERION во Македонија. Приватните трговски марки и броеви на написи прикажани на оваа веб-локација се сопственост на нивните соодветни сопственици.

NORGREN /NORGREN HERION / HERION

Продавам кој било производ од каталогот NORGREN /NORGREN HERION / HERION по поволни цени

Артикал
Опис
Цена
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената

Веб-страницата содржи само дел од каталошките артикли NORGREN /NORGREN HERION / HERION.

Ако не сте го нашле артикал што ви треба, испратете барање на пошта info@famaga.mk и ние секако ќе ви испратиме комерцијален предлог.

За производител

Сега дел од меѓународната групација IMI Precision Engineering, Норгрен со право се гордее со својата долга историја и продолжува да носи иновативни производи со највисок квалитет на пазарот.

Историјата на компанијата започна во 1927 година кога нејзиниот основач, машинскиот инженер Карл Норгрен, создаде проект за третман на воздух во неговата кујна во Денвер, Колорадо. Тој буквално создаде цела индустрија - пневматски и хидраулични системи, со развивање и дизајнирање на првиот лубрикатор во светот. Оттогаш, името Норгрен е синоним за квалитетна климатизација.

Од тој ден до денес, Норгрен е во првите редови во третманот на воздухот, постојано учејќи за потребите и потребите на своите клиенти, а неговите производи се препознаени ширум светот по нивната ненадмината ефикасност и доверливост.

Денес, годишниот обрт на Норгрен надминува една милијарда долари, а нејзините канцеларии и производствени капацитети се наоѓаат во 75 земји низ светот за да се обезбеди близина до потрошувачот.

Широкиот асортиман на производи на IMI Norgren ги вклучува сите потребни компоненти за пневматика и хидраулика, од пневматски цилиндри и производи за ракување со воздух до пропорционални вентили и регулатори за системи со висок притисок.

Со повеќе од 80 години искуство во пневматичката и хидрауличната индустрија, IMI Norgren дизајнираше и произведе многу висококвалитетни пневматски и хидраулични производи како што се актуатори, производи за третман на воздух, прекинувачи за притисок, фитинзи и вентили.

IMI Norgren го произведува најширокиот асортиман на пневматски цилиндри со стандард ISO, како и модерни цилиндри без прачка.

Асортиманот на контролни вентили на Норгрен вклучува вградени вентили и вентилски острови со електрични и пневматски актуатори, рачни и механички вентили за компримиран воздух и интегрирана контрола на протокот на различни течности.

Прекинувачите за притисок Норгрен имаат широк опсег на функции за претворање на промените на притисокот во електрични сигнали. Палетата на производи вклучува прекинувачи за притисок за пневматски и хидраулични системи.

Пропорционалните вентили се достапни во аналогни и дигитални модели, со отворена или затворена јамка, за контрола на протокот или притисокот.

Овде можете да купите производи од други брендови

Географија на нашите испораки на производи NORGREN /NORGREN HERION / HERION