Нашата компанија не е производител, овластен дистрибутер или овластен претставник на брендот Nova Rotors во Македонија. Приватните трговски марки и броеви на написи прикажани на оваа веб-локација се сопственост на нивните соодветни сопственици.

Nova Rotors

Продавам кој било производ од каталогот Nova Rotors по поволни цени

Артикал
Опис
Цена
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената

Веб-страницата содржи само дел од каталошките артикли Nova Rotors.

Ако не сте го нашле артикал што ви треба, испратете барање на пошта info@famaga.mk и ние секако ќе ви испратиме комерцијален предлог.

За производител

За компанијата

Од своето основање во 1990 година, италијанската компанија развива, произведува и продава завртки, центрифугални пумпи. Производите на компанијата се користат во производство на храна, рударска и петрохемиска индустрија, транспорт и третман на отпадни води, производство на нафта и гас, бродоградба и други индустрии. Компанијата е сертифицирана со ISO 9001 и OHSAS 18001, а голем број од производите на компанијата се ATEX сертифицирани за употреба во опасни области.

Овде можете да купите производи од други брендови

Географија на нашите испораки на производи Nova Rotors