FAMAGA

Ние продаваме опрема и компоненти по цени на производителот,
без посредници. Нудиме попусти и поволни услови за плаќање.
За да дознаете повеќе

Нашите вредности го обезбедуваат квалитетот на услугите

Ние секогаш остануваме верни на основните принципи на компанијата
и постојано работиме на подобрување на услугата.
Време на испорака

Време на испорака

Добро функционалниот логистички систем ви овозможува да испорачате производи од каде било во светот во најкраток можен рок.
Лоjaлност

Лоjaлност

Ние ги цениме нашите клиенти и сме подготвени да обезбедиме посебни услови за цени на нашите редовни партнери.
Транспарентност

Транспарентност

Сите испораки се вршат во целосна согласност со законската регулатива и правилата за сертификација на производите.
Искуство

Искуство

Повеќе од 10 години на пазарот на индустриска опрема.
Стручен тим

Стручен тим

Високо квалификувани специјалисти на нашата компанија ќе ви помогнат да ја изберете потребната опрема и ќе ја достават што е можно поскоро.
Гаранции

Гаранции

Сите производи се обезбедени со официјална гаранција на производителот.
Резултати

Резултати

Повеќе од 10 милиони единици производи се веќе испорачани. Ни веруваат над 4000 клиенти.

За 10 години работа, постигнавме импресивни резултати
и продолжуваме континуирано да ја развиваме услугата

0
производители
од целиот свет соработуваат со нас на континуирана основа
0
завршени нарачки
успешно го развиваме нашиот бизнис и ја подобруваме удобноста на нашите клиенти
0
дилерски сертификати
од познати европки поизводители
0
клиенти
кај нас нарачуваат индустриска опрема и резервни делови
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022