Основни информации за контакт

Скопје
Str MK, 23-ти Октомври 11A, Скопје 1000, Северна Македонија
Европа

Ќе составиме опрема
според вашата листа за купување

Оваа услуга обезбедува максимална удобност на клиентите. Само преземете ја листата на опрема што ви треба.
  • Напишете го вашето име
  • Напишете телефонски број за комуникација
  • Напишете ја вашата адреса за е-пошта