Нашата компанија не е производител, овластен дистрибутер или овластен претставник на брендот Bosch Rexroth во Македонија. Приватните трговски марки и броеви на написи прикажани на оваа веб-локација се сопственост на нивните соодветни сопственици.

Bosch Rexroth

Продавам кој било производ од каталогот Bosch Rexroth по поволни цени

Артикал
Опис
Цена
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената

Веб-страницата содржи само дел од каталошките артикли Bosch Rexroth.

Ако не сте го нашле артикал што ви треба, испратете барање на пошта info@famaga.mk и ние секако ќе ви испратиме комерцијален предлог.

За производител

Поминаа повеќе од 200 години од основањето на Bosch Rexroth во Spessart од Георг Лудвиг Рексрот, но тој сè уште има водечка позиција во областа на модерните, сигурни системи за автоматска контрола и следење, како и механизми за возење. Низ светот, вклучително и во Русија, постојат десетици производствени погони и претставништва, кои вработуваат речиси 40.000 вработени.

Во текот на претходниот век, токму овој производител даде голем придонес за такви откритија како што се: производство на хидраулични системи и хидраулични компоненти, запчаник, триклипни и аксијални клипни пумпи за плочка, сервомотори со наизменична струја, машина за пишување со валјак со погони без вратило. , и така натаму.

Производство на компанијата
Хидраулика, пневматика, трансформатори, оригинални резервни делови. На оваа страница можете да ги купите сите производи претставени во каталогот на производителот, а тоа се стотици компоненти и системи за многу широк опсег на индустрии. Презентираната опрема се користи во создавањето на мобилни возила, материјали за пакување, машини за печатење/машински алати, во рударството, прехранбената индустрија, па дури и во производството на сончева енергија.

Мобилната и индустриската хидраулика се претставени со импресивен избор:

прилагодливи хидраулични пумпи и мотори;
хидраулични дистрибутери и вентили за притисок;
хидраулични цилиндри;
редуктори;
контролни единици;
уреди за мерење на масло;
батерии и други технички решенија.
Пневматиката ги вклучува следните системи и контролни/контролни елементи:

пневматски цилиндри без прачка и клип;
сензори за поместување, дистрибуција и притисок;
топчести, исклучување и проверка на електромагнетните вентили;
пневматски дистрибутери со електрична, механичка, пневматска и рачна контрола;
вакуумски фаќачи, генератори и сензори за притисок.
Техниката на движење е претставена со линеарни водилки и различни шахти, чаури, потпори, погони за завртки и системи со повеќе оски, кои се идеални за создавање транспортни линии, заштитни бариери и други модуларни структури:

профилни топчести шини, водилки за валјак и камери изработени од алуминиум;
шахти од не'рѓосувачки челик;
јазли за транспорт на топки за пренасочување на товар на парче;
дистанцирачки прстени за поврзување на компоненти;
завртки со топче и ролери.
Bosch Rexroth, исто така, произведува трансформатори (конвертори на фреквенција) со векторска и скаларна контрола за вентилација, климатизација, системи за греење и други области каде што е потребна отпорност на долгорочни високи преоптоварувања.

Секој купувач може да купи оригинални резервни делови за специјална опрема за производство на транспортери.

Овде можете да купите производи од други брендови

Географија на нашите испораки на производи Bosch Rexroth