Нашата компанија не е производител, овластен дистрибутер или овластен претставник на брендот Elap во Македонија. Приватните трговски марки и броеви на написи прикажани на оваа веб-локација се сопственост на нивните соодветни сопственици.

Elap

Продавам кој било производ од каталогот Elap по поволни цени

  • Single and multi-turn absolute encoders ,
  • Linear converters ,
  • Incremental encoders ,
  • Linear Potentiometers ,
  • Counters and visualization devices ,
  • Positioning devices
Артикал
Опис
Цена
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
12933.98 MKD
1108.18 MKD
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
27920.36 MKD
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената
На барање
Дознаjте jа цената

Веб-страницата содржи само дел од каталошките артикли Elap.

Ако не сте го нашле артикал што ви треба, испратете барање на пошта [email protected] и ние секако ќе ви испратиме комерцијален предлог.

За производител

За компанијата

Италијанската компанија Elap SPA е специјализирана за производство на енкодери, линеарни потенциометри, сензори, PLC стандард LYNX, NEXUS, VEGA, NEOS и други електронски уреди за оптимизирање на индустриските процеси во производството. Вашето внимание е покането да се запознаете со опсегот на продадени производи, како и со цените за постоечката автоматизација.

Какви алатки произведува производителот за автоматизирање на индустриите како храна, текстил, хемиски и други? Пред сè, ова се точни и сигурни уреди кои ги исполнуваат сите меѓународни стандарди за квалитет. Elap има речиси 50-годишно искуство во областа на електронските уреди, а исто така редовно инвестира во иновативни случувања, така што сите сензори, контролери и потенциометри даваат најпрецизни мерења.

Индустриската автоматизација на Elap ќе ви овозможи да ги измерите линеарните и аголните поместувања, јазот помеѓу два објекти, брзината, конечните податоци и другите индикатори неопходни за оператор или автоматски систем за контрола на процесот.

Овде можете да купите производи од други брендови